Halloumibiffar och bönröra
Ikväll har jag ätit halloumibiffar och bönröra, till det åt jag fullkornsris och bladspenat.
Biffarna går bra till allt! Som burgare, till röror eller med rotfrukter tillexempel. Samma sak med röran! Superenkel middag då jag hade biffarna klara i frysen :)
Halloumibiffar ca 10 stycken
2 morötter
400g halloumi
1 vitlöksklyfta
ca 5smk hackad gräslök
5ägg
4msk potatismjöl
4msk ströbröd
salt och peppar
Biffarna går bra till allt! Som burgare, till röror eller med rotfrukter tillexempel. Samma sak med röran! Superenkel middag då jag hade biffarna klara i frysen :)
Halloumibiffar ca 10 stycken
2 morötter
400g halloumi
1 vitlöksklyfta
ca 5smk hackad gräslök
5ägg
4msk potatismjöl
4msk ströbröd
salt och peppar
Riv morötter och halloumi. Blanda med resten av ingredienserna och stek lagom stora biffar i olja.
Bönröra
1 paket blandade bönor eller kikärtor
1 paket ekologiska krossade tomater
tomatpuré
rödvinsvinäger
kryddor (salt, peppar, vitlökssalt, spiskummin, chili)
Sambal oelek
Bönröra
1 paket blandade bönor eller kikärtor
1 paket ekologiska krossade tomater
tomatpuré
rödvinsvinäger
kryddor (salt, peppar, vitlökssalt, spiskummin, chili)
Sambal oelek
Skölj bönorna och fräs dem lätt, tillsätt tomatkross och kryddor. Låt puttra ca 10-15min. KLART!