Fit for life WKND

Hej! 
Jag har spenderat helgen i huvudstaden med Julia. Vi har varit på Fit for life wknd, vilket är fitnessfestivalen och alltförhälsa mässan. Det fanns så mycket kul! 
Sedan övernattade vi hos Julias faster och på söndagen stannade vi på taxingeslott på vägen hem. På slottet fikade vi vilket var helt underbart. Jag har haft en toppenhelg! 
Idag är jag hemma då jag inte känner mig kry... Hoppas ni mår bättre! Kram. 

Crossit

Allt bra? 
Idag har jag och Kajsa varit i Norrköping och kört crossfit. Passet bestod av en 50 minuters wod och jag måste bara dela med mig utav den för jäklar vad tufft det var! Här nedan skriver jag övningarna så att ni som inte är så insatta i crossfit förstår, annars har övningarna ofta andra namn. Om det är något ni undrar över så skicka iväg en kommentar! 
 
1,6 km rodd (maskin)
120 dubbelhopp med rep / Burpees 
100 airsquats 
80 chins 
60 situps 
40 clean and jerk (frivändning med stöt) 
20 armhävningar från handstående mot vägg 
 
Vi åkte på att köra burpees för att vi inte var så bra på dubbelhopp, efter 120 (!!) burpees så är man helt slut men vi köttade på och hann med alla chins innan tiden var ute. Helt klar en wod att utmana sig i och förhoppningsvis klarar jag hela någon gång :) 
 
Under eftermiddagen jobbade vi med UF (följ Gymnasiemassage UF på fb och Insta!)  jag var på möte och sedan avslutade jag dagen hos Yogahuset. Nu har jag just ätit thai och ska plugga innan min säng väntar. 
KRAM. 
 
 

Träningsmål

Hallå! Jag har ju inte sammanfattat min Russian squat routine här på bloggen! Jag maxade för ett par veckor sedan och det gick toppen, jag ökade 2,5kg vilket programmet "säger" att man kommer att göra. Russian squat routine är ett squatprogram som man följer i 6 veckor för att sedan öka sitt max. Följ länken om du är sugen på ett grymt program som förbättrar din styrka, teknik och vilja :) http://www.styrkelabbet.se/russian-squat-routine/ 
 
Det jag egentligen tänkte skriva om i det här inlägget är träningsmål. I början av 2015 så satte jag upp mål för året, nu börjar ju 2015 gå mot sitt slut och jag är på god väg att klara mina mål. Mina mål för 2015 var och är: 

-Springa kanallöpet och Tjejmilen 
-Kunna göra minst en pull-up 
-Kunna gå ner i spagat 
Jag har sprungit loppen, jag kan snaart göra en pull-up och spagaten måste jag lägga lite mer energi på. 
 
När vi närmar oss 2016 så skriver jag hur det har gått! Förutom dessa mål så har jag under tiden satt upp mindre mål för att hålla motivationen uppe. Det har till exempel varit att köra cardio en gång i veckan, genomföra en RSR, maxa 70kg i benböj och yoga regelbundet. Jag vill uppmuntra alla att sätta upp ett större mål och några mindre delmål. Något du ska genomföra innan 2015 är slut och något du ska genomföra den här veckan till exempel. 
Tänk utifrån SMART-metoden, ett mål som är Specifikt, Mätbart, Attraktivt/Accepterat, Realistiskt & Tidsbestämt. Att lyckas med ett mål kommer att stärka ditt självförtroende och ge massor motivation. Kom igen, sätt upp mål och berätta om dem, lättare när man får stöd eller jobbar med ett mål tillsammans med någon. 

Kramar! 
 
 
Visa fler inlägg