Bovetefrallor fria från gluten & mejeriprodukter

Jag ÄLSKAR dessa frallor. Bakat dem många gånger nu och min mage tycker att dem är kanon :)
Så här kommer receptet för er som har missat det: 

Ingredienser
50 g jäst
9 dl kallt vatten
1,5 tsk salt
420 g bovetemjöl (ca 7 dl)
240 g rismjöl (ca 4 dl)
40 g psylliumfröskal (0,75 dl)
60g solrosfrön 
20g linfrön
flingsalt
  1. Rör ut jästen i kallt vatten.
  2. Mät upp och blanda de övriga ingredienserna.
  3. Vispa allt några minuter och låt allt sedan svälla i 10 minuter.
  4. Fukta händerna och rulla bollar av degen, jag fick ut 14 stycken vilket blev lagom stora!
  5. Lägg på en plåt med bakpapper och strö lite bovetemjöl och flingsalt över och låt sedan jäsa i 90 minuter med kökshandduk över.
  6. Sätt ugnen på 225 grader och baka bullarna i 20 minuter.
  7. Låt bullarna kallna helt innan de skärs upp, annars blir de kladdiga och klibbiga 
Jag äter dem med kokosfett och banan, ägg eller ost och gurka!