Träningsmål

Hallå! Jag har ju inte sammanfattat min Russian squat routine här på bloggen! Jag maxade för ett par veckor sedan och det gick toppen, jag ökade 2,5kg vilket programmet "säger" att man kommer att göra. Russian squat routine är ett squatprogram som man följer i 6 veckor för att sedan öka sitt max. Följ länken om du är sugen på ett grymt program som förbättrar din styrka, teknik och vilja :) http://www.styrkelabbet.se/russian-squat-routine/ 
 
Det jag egentligen tänkte skriva om i det här inlägget är träningsmål. I början av 2015 så satte jag upp mål för året, nu börjar ju 2015 gå mot sitt slut och jag är på god väg att klara mina mål. Mina mål för 2015 var och är: 

-Springa kanallöpet och Tjejmilen 
-Kunna göra minst en pull-up 
-Kunna gå ner i spagat 
Jag har sprungit loppen, jag kan snaart göra en pull-up och spagaten måste jag lägga lite mer energi på. 
 
När vi närmar oss 2016 så skriver jag hur det har gått! Förutom dessa mål så har jag under tiden satt upp mindre mål för att hålla motivationen uppe. Det har till exempel varit att köra cardio en gång i veckan, genomföra en RSR, maxa 70kg i benböj och yoga regelbundet. Jag vill uppmuntra alla att sätta upp ett större mål och några mindre delmål. Något du ska genomföra innan 2015 är slut och något du ska genomföra den här veckan till exempel. 
Tänk utifrån SMART-metoden, ett mål som är Specifikt, Mätbart, Attraktivt/Accepterat, Realistiskt & Tidsbestämt. Att lyckas med ett mål kommer att stärka ditt självförtroende och ge massor motivation. Kom igen, sätt upp mål och berätta om dem, lättare när man får stöd eller jobbar med ett mål tillsammans med någon. 

Kramar! 
 
 
#1 - - Anonym:

Hej! vart är den där tröjan köpt? :)

Svar: Jag har fått den men den är ifrån CRAFT :)
Fanny Elgstrand